Gå direkt till sidans innehållSpårvägsmuseets loggaTill startsidan

Hitta hit

Spårvägsmuseet ligger i nyrenoverade Gasverket i Norra Djurgårdsstaden. Hit kan du lätt ta dig med kollektivtrafik, cykel eller bil.

Hitta till museet

Adress

Gasverkstorget 1
115 42 Stockholm


Resealternativ

Det är lätt att hitta till museet men det kan vara bra att veta att det byggs mycket i vårt område och på gatan utanför, vilket gör det lite rörigt i närområdet. Museet ligger mitt emot Coop på Bobergsgatan. I Ropstens tunnelbaneuppgång mot Hjorthagen finns en monter med vägvisning. Våra närmaste grannar är Berghs, Klätterverket och Systembolaget.

 • Buss

  Åk med buss 6 eller buss 75 och hoppa av vid hållplatsen Drevergatan. Buss 54, hållplats Bobergsskolan går också bra att ta.

  Planera din resa på www.sl.se

 • Tunnelbana

  Ta tunnelbanans röda linje till station Ropsten. Välj uppgång mot Hjorthagen. Det finns två uppgångar, välj den mot Gasverket. Därifrån är det cirka 10 minuters promenad till museet.

  Planera din resa på www.sl.se

 • Båt

  Med pendelbåt 80 tar du dig till hållplats Ropsten. Gå cirka 10 minuter till museet.

  Planera din resa på www.sl.se

 • Med cykel

  Det är lätt att cykla till Spårvägsmuseet. Det tar cirka 15 minuter att cykla dit från centrum. Museet har ingen egen parkering för cyklar men du hittar cykelparkering i närheten.

  Planera din rutt med Google Maps

 • Med egen bil

  Spårvägsmuseet har inga egna parkeringsplatser i anslutning till byggnaden men det finns möjlighet till avgiftsbelagd parkering i närområdet.

  Planera din resa med Google Maps

Bra att veta inför ditt besök